Facebook
Partides obertes
No hi ha registres Veure més
Últimes notícies
23/11/2023

Bona tarda jugadors/es!

Del 17/11 fins al 28/11 estarem de Black Friday a la botiga de Can Miret!

Si necessiteu comprar/renovar o voleu regalar una pala per les festes, ara és el moment de fer el pas. Aprofiteu aquesta promoció, hi ha uns descomptes d'escàndol en les pales Black Crown. Vine a fer una ullada a la nostre botiga, trobaras tot el material necessari per triomfar dins i fora les pistes!!

OFERTA BLACK FRIDAY del 17/11 al 28/11:

Pales 2023-35% descompte

Special soft
Piton 11
Piton 11 Soft
Piton Attack 16k
Piton Furia
Hurricane Pro 2.0
Hurricane 2.0

 Pales Oferta PVP 139€:

Special
Piton Air Plus
Piton Attack Plus
Piton Attack 12k+
Piton 9.0

 Pales oferta PVP 99€:

Piton Air
Piton Nakano
Piton Nakano 15k

La compra de qualsevol pala inclou funda, protector, grip i samarreta de Can miret. Reserves i més info al 611.10.22.70!

Veure contingut complet
16/10/2023

Bon dia jugadors i jugadores!

Del 12 al 18 de Novembre celebrarem el clàssic campionat de Tardor. I per això hem preparat un gran welcome pack de benvinguda per a tots els participants amb la possibilitat d'agafar la dessuadora cap bola per perduda. Si us apunteu al campionat podreu aconseguir aquesta magnifica dessuadora per només 10€ més.

En cas que no pogueu disputar el torneig també la podeu demanar via whats al mòbil de gestió o a recepció del club fins el 30 d'Octubre! El cost de la dessuadora pels que no estiguin inscrits a l'Open Tardor serà de 20€.

Només ens heu de passar les vostres dades: nom, cognoms, telf i talla de la dessuadora.

Encàrregs i més info al 611.10.22.70. Us hi esperem!

 

Veure contingut complet
Veure més
Reserva la teva pista

Normes ocupació i reserves Can Miret

 

Les normes d’ocupació i reserves són les següents:

 

1.FRANGES I RESERVES

Cada jugador, sigui soci o no soci pot reservar un màxim de 2 pistes entre setmana per la tarda (de dilluns a divendres de 16h a 22h) amb una tercera pista opcional segons ocupació i demanda. A part de les reserves, els socis és poden apuntar a les partides que vagin sortint pels grups de muntatge de partits. Osigui els socis entre reserves i partides tenen permís per jugar 3 vegades entre setmana per la tarda. Exemple: 2 reserves pròpies + 1 partida oberta del grup o de muntatge de partit per privat / 1 reserva pròpia + 2 partides obertes

Durant els matins d'entre setmana i caps de setmana no hi ha limitacions.

Les franges de Pàdel són:

 · Al matí i migdia, de 09:00h a 16h, festius i els caps de setmana: les franges són d’1 hora o 1h i mitja, tal i com podeu escollir en el programa de gestió i el l’aplicació de Can Miret.

 ·Les tardes entre setmana, les franges són tancades a les 16h, 17.30h, 19h, 20.30h i en casos excepcionals, a les 21h. Essent aquestes les hores puntes perquè pugui jugar tothom.

Sempre que hi hagin un error en la reserva, l’organització modificarà la franja per tal de que s’adeqüi a les franges correctes. Sempre que es faci un canvi, el usuari rebrà un mail automàtic amb la reserva, i per tant quedarà informat (és molt important tenir actualitzat el mail).

Les franges es poden veure modificades per campionats, americanes o l’Escola de pàdel.

 

2. ANUL·LACIONS DE PISTES O PARTIDES

  • Els jugadors que tinguin una reserva adjudicada i vulguin anul·lar-la per causes externes al club, hauran d’avisar als membres de gestió del club amb 24h d’antelació. En cas que no ho facin, el primer cop és farà un avís a la persona. Si després de donar l’avís, es dóna el mateix cas de no avisar a l’organització del club, es cobrarà la totalitat de la pista perduda si s’anul·la la partida.

  • Els jugadors que no avisin, no es presentin o anul·lin la reserva i/o el partit amb menys de 4h d’antelació se’ls penalitzarà amb el pagament de la totalitat de la pista perduda.

Aquestes penalitzacions es realitzaran sempre i quan no sigui un cas de força major o lesions en aquestes 24 hores.

 

3. RESERVES DE CAP DE SETMANA
 

  • Les franges són de 1h o 1h i mitja.

  • Els no socis que vinguin a jugar al cap de setmana fora de l’horari de recepció, podran fer el pagament de la pista per bizum o deixar els diners per sota la porta. En cas de no tenir efectiu o bizum, la persona no sòcia haurà de venir a pagar la pista amb targeta o efectiu abans del període de dues setmanes.

  • Tots els jugadors que vinguin a jugar fora l’horari de recepció del cap de setmana o en dies festius, serán responsables d’apagar els llums de la pista reservada.

  • En cas que els jugadors no apaguin els llums de la pista de pàdel, se’ls hi cobrarà la meitat de la reserva.

  • És responsabilitat de tots, al acabar el partit, deixar les instal·lacions tal i com les heu trobat. (Llençar la brossa a les escombraries, no deixar pilotes a la pista i recollir-les, deixar les cadires ben posades, tancar el quadre de llum, tancar la llum de la pista de pàdel, no deixar gots ni ampolles al costat de les pistes, etc)

 

4. AJUDA EN MUNTATGE DE PARTITS I RESERVES

Si voleu ajuda en muntatge de partits s’haurà d’informar amb unes 48 hores d’antel·lació. En aquell moment la instal·lació AJUDARÀ a buscar gent, però no es farà responsable de la reserva.

Si en les 12 hores abans, no ha trobat ningú, s’informarà i el usuari haurà d’omplenar la reserva. Sinó la omple, o no ve al partit, ell serà el responsable en les penalitzacions. La gestió lluitarà sempre en el muntatge de partits, però si s’avisa amb poc temps no es garanitza trobar gent.

5. BAIXA I ALTA DEL CLUB

  • Per donar-se d'alta al club s'haurà d'enviar un correu a gestio@canmiret.cat amb el nom, cognoms, DNI i dient a partir de quin mes es donarà d'alta.
  • El preu de la quota individual és de 25€ mensuals.
  • Per donar-se de baixa, s'haurà d'informar via e-mail entre el dia 20 i 30 del mes anterior de donar-se de baixa.
  • Els gestors del club informaran als socis que vulguin donar-se de baixa que ho facin, sempre, via electrònic, i el mail serà el dia d'informe de la baixa.