Notícies

Notícies

22/05/2020

Ara si, bones notícies!! 
La fase 1 arriba a la regió metropolitana de Barcelona a partir del dilluns 25 de Maig i podrem obrir el club la setmana que ve seguint les mesures de prevenció, el protocol de seguretat i amb reserva prèvia.


JA PODEU RESERVAR PISTA per partits individuals de 1x1 amb franges de 1h a través de l'App, la web o enviant un whats al mòbil de gestió 611 10 22 70.
També oferim CLASSES INDIVIDUALS amb el mestre Aleix Casadevall. No deixis perdre l'oportunitat d'agafar el ritme amb el 29 de Catalunya. A més a més, durant aquests dies tindrem una tarifa especial de desescalada! 
Reserva de classes i més info al 611 10 22 70 o al 677 56 53 40.


L'horari d'obertura del club serà:


Dilluns a Divendres de 9h a 13h i de 17h a 22 hores.
Dissabte i diumenge de 10h a 13 hores.


Amb SENY I RESPOSABILITAT tornarem a gaudir ben aviat del pàdel al 100%.
Ens veiem dilluns família! Us esperem!!!

Veure contingut complet
18/05/2020

JA QUEDA MENYS!

Seguim una setmana més en fase 0 avançada al #baixmontseny esperant que les autoritats sanitàries ens permitin avançar a fase 1 per procedir a la reobertura del club! 

Mentrestant, estem treballant perquè la tornada a les pistes es faci amb total seguretat.
Per tal de que sigui així, hem preparat un protocol de seguretat amb mesures de prevenció per tots els nostres jugadors i jugadores:

  • Es podran fer classes individuals de pàdel i tennis. Els partits seran individuals de 1x1 en franjes de 1 hora.
  • Recomanem fer el canvi de pista per diferents portes, evitar la salutació entre jugadors i respectar els 2 metres de distància.
  • Disposareu de gels hidroalchòlics a la sortida de les pistes per la desinfecció de mans abans i després de l'activitat.
  • Els vestuari romandrà tancats fins a nou avís. No es podrà fer ús de les dutxes ni dels lavabos. Els jugadors hauran de venir canviats per jugar.
  • No es permetrà el lloguer ni canvi de material. S'haurà d'utilitzar pilotes noves o desinfectades.
  • S'haurà de fer reserva prèvia via whats o via telefònica al 611 10 22

Ens veiem molt aviat! Quines ganes de veure'us!!

Veure contingut complet
25/03/2020

Jugadores i jugadors, socis i sòcies de Can Miret,

us volem enviar un missatge d'ànims i de positivitat davant la situació actual pel Covid-19. Són moments complicats per tothom i estem en una situació excepcional, però també n'estem segurs que podem apendre com a societat per valorar molt més tot allò del que ens està privant aquesta pandèmia.

Com a petita gran família que som, us demanem que seguiu lluitant i col·laborant, quedant-vos a casa per tal de que entre tots poguem acabar amb aquest virus. Us trobem molt a faltar i estem treballant cada dia per poder retrobar-nos i oferir-vos el millor servei quan arribi la reobertura del club. Però ara hem de prioritzar la salut i la seguretat de tots, per això #joemquedoacasa.

Entre tots ens en sortirem i tornarem més forts que mai!

Atentament,

EQUIP CAN MIRET 

 

 

Veure contingut complet
24/03/2020

Benvolguts socis i sòcies de CAN MIRET,

En primer lloc, us volem desitjar que estigueu passant aquests dies de confinament el millor possible, són moments d'incertesa i el millor que podem fer és estar en família i quedar-nos a casa.

En segon lloc, volem informar que a Can Miret estem treballant cada dia per poder mantindre el club i la gestió el més impecable possible, per tal que a la tornada el club sigui més forta que mai. 

És per això que us agraïm a tots la confiança que ens heu demostrat i el recolzament que hem rebut per part de molts de vosaltres, mostrant com sempre aquests valors que fan del nostre humil club en una gran família que volem seguir sumant junts molt més temps.

 

Així doncs, sabent que són moments molt complicats per tots, desde la direcció del club creiem que el més important sou vosaltres i és per això hem decidit no passar cap quota fins que no tinguem el servei operatiu. I segons el dia que això finalment passi, estem treballant per gestionar mesures compensatòries pels dies perduts.

Finalment volem aprofitar també per donar un missatge de suport i gratitud a tots aquells socis que alhora són també professionals que es troben treballant a primera línea perquè aquesta crisi tingui el menor impacte possible en tots nosaltres, metges, infermers, farmacèutics, cossos de l’Estat, etc. a tots ells, gràcies.

 

Atentament, 

EQUIP CAN MIRET - Aleix, Helena i Jordi  

24 de Març de 2020

Veure contingut complet
19/03/2020

Trobem molt a faltar les rodes fixes setmanals del Tour d'Americanes!

Desde Can Miret seguim treballant per quan arribi el moment de la reobertura del club poder oferir-vos tot una varietat d'esdeveniments i campionats per disfrutar al màxim del pàdel aquesta primavera /estiu.

Aquí us deixem amb el rànquing actualitzat i la puntuació de tots els jugadors que estant lluitant per aconseguir la primera posició i així, aconseguir tèxtil Black Crown de premi.

En la categoria masculina tenim al capdavant de la classificació el gran Jordi Carrera. En segona posició i amb 5 jocs de diferència l'acompanya l'Edu Casadevall.

En la categoria femenina, s'està imposant la Maria José Corrales amb una diferència de 12 jocs respecte la segona classificada Sònia Moreno.

Ens espera un emocionant final de temporada del Tour d'Americanes! Qui serà el guanyador i guanyadora?

Esperem poder seguir gaudint del pàdel amb tots vosaltres ben aviat! #joemquedoacasa

Veure contingut complet
20/02/2020

Jugadors i jugadores, prepareu-vos perquè arriba el proper gran torneig a Can Miret! 

Incripcions obertes per l'Open Winter que disputarem del diumenge 22 al dissabte 28 de MARÇ!


Un campionat especial que no et pots perdre i que tindrà com a novetat l'horari de fase final. Disputarem les finals a primera hora de la tarda de dissabte per aprofitar el bon temps i tenir un molt bon ambient al dia de les finals! 

Farem tres categories masculines, dos de femenines i dos mixtes!

Tots els jugadors tindran un mínim de 3 partits fent fase inicial, fase final i/o consolació!
WELCOME PACK: Buf CAN MIRET, aigua i obsequi.


Pels guanyadors i finalistes us esperen premis de luxe: sessions de fisioteràpia, material esportiu, lot de vins, classes regal, etc

UNA CATEGORIA: Preu soci: 18€ / no soci: 22€   DOS CATEGORIES: Preu soci 25€ / no soci: 30€

També, el dia de les finals tindrem el privilegi de disfrutar d'un gran partit d'exhibició amb els nostres monitors Aleix Puchol i Aleix Casadevall i dos jugadors més sorpresa! No us ho podeu perdre!

Ja us podeu apuntar via whatts al 611 10 22 70 o al 674 98 26 12 (Helena).
Si no tens parella, nosaltres t'ajudem a buscar-la i a quadrar horaris!

Veure contingut complet
15/01/2020

Jugadors i juagdores, arriba la quarta edició del torneig Express & Paella by El Tiberi a Can Miret!

No deixis que t'ho expliquin i apunta't a gaudir un gran dia de pàdel amb nosaltres! A més, podreu disfrutar de la paella de la Marta del Tiberi! Ja tenim les primeres parelles i no pots badar, hi ha inscripcions limitades!!

Recorda, DIUMENGE dia 26 de Gener tens una cita a Can Miret!

FORMAT DE JOC

Partits a 9 jocs / 3 partits mínim

Fase inicial de 9h a 14h

Fase final de 16h a 20h

CATEGORIA FEMENINA I MASCULINA

Nivells segons inscripcions (B+ i B)

WELCOME PACK PER A TOTS

Grip Black Crown i ampolleta d'aigua

Express preu soci: 9€ / no soci: 14€

Express i paella preu soci: 22€ / no soci: 27€

No t'ho pensis més i inscriu-te, els guanyadors i finalistes tindrán premi! Envia'ns un whats al 611 10 22 70 o al 674 98 26 12 (Helena)

Veure contingut complet
11/01/2020

El dia 19 de Gener vine a jugar el nostre Campionat pares/mares amb fills/filles. 

Un torneig on els petits grans jugadors s'ho passaran genial gaudint d'un matí de pàdel i d'una zona de jocs i inflables a la zona esportiva de Can Miret.

Dins del marc de la Festa Major d'hivern de Sant Antoni de Vilamajor, a la pista poliesportiva s'instal·laran inflables, mini golf, tricicles, karts, punteria.. OBERT PER A TOTHOM!

I a les pistes de pàdel celebrarem un campionat de pares i fills de 10h a 13.30h. Farem un mínim de 3 partits i dos categories de joc segons inscrits.

El preu és 8€ per parella de socis o alumnes d'escola i de 10€ per als no socis.

Inscripcions al 611 10 22 70 o a recepció del club. Us hi esperem!! 

Veure contingut complet
«  ... 6 7 8 9 10  ...  »