OPEN GAD 9È ANIVERSARI: ÚLTIMS DIES D'INSCRIPCIONS!
22/06/2022

Entrem a la recta final d'inscripcions del nostre campionat estrella! Del 10 al 16 de Juliol tindrem una gran festa del pàdel al nostre club amb l'Open GAD 9è Aniversari de Can Miret.

Juntament amb Grup Alimentari Disteco estem preparant un esdeveniment que no li de faltarà res. Per començar, tots els participants del torneig tindran un welcome pack de benvinguda molt top: samarreta 9 anys de vida, snack, beguda i val descompte. Tindrem diferents nivells i categories perque qualsevol persona s'hi pugui apuntar. Farem categoria femenina, masculina, mixte i tots els jugadors i jugadores tindran 3 partits assegurats a 2 sets i supertie!

El format de joc serà com sempre, fase de grups i fase final + consolació. Pels guanyadors/es i finalistes de cada categoria els esperen uns permis d'escàndol! Els campions s'enduràn un magnific pernil ibèric i una ampolla de cava per cadascú. Els subcampions s'emportaran un formatge i una ampolla de vi de qualitat.

A part d'aixo, totes les parelles inscrites entraran al sorteig d'una pala Black Crown i material esportiu!

Per apuntar-vos, poder trucar o enviar un whats al 611 10 22 70 amb les dades de la parella i la vostre categoria/nivell. Places limitades!

Vine a celebrar els 9 anys de vida a Can Miret, us espera una gran setmana de moltes sopreses i emocions. No hi podeu faltar!!!

« Tornar