FEM 10 ANYS DE VIDA!
06/06/2023

Fa més de 10 anys començàvem una nova aventura: crear una club de pàdel enmig d'una urbanització de Sant Antoni de Vilamajor. En aquell moment al voltant només existien 4 pistes de pàdel en un radi de 10 km. Semblava complicat i difícil tirar endavant aquest projecte però crèiem en la força del pàdel i per aquest motiu en pocs mesos el club es va omplir de jugadors i jugadores que s'estimaven aquest esport com nosaltres.

Tots aquests jugadors i jugadores són els que realment ens han donat 10 anys de vida. 10 anys de tenir les tardes plenes de pàdel, plenes d'esport, de bon rotllo.. plenes de somriures. Tenim tants rècords que no sabríem quin triar, n'hi ha moltíssims.

Records com que vingui a jugar el President Mas a les nostres pistes o desplaçar-nos en tractor a jugar un repte. Records on la nostre afició ens acompanyava a tot arreu i ompliem clubs com el dels Gorchs, Hostalric, Vila Village amb la marea blava. Records on viviem apasionants tardes de pàdel amb tots vosaltres: tots els campionats que hem creat durant aquest 10 anys on venia gent de tota la comarca i d'arreu de Catalunya.

Records de quan Enric Sanmartí, Tito Allemandi, Sergi Bruguera, Marta Marrero van visitar les nostres instal·lacions. Tot un orgull veure com el nostre club ha pogut gaudir del millor pàdel del món.

Més de 3000 jugadors/es d'arreu de Catalunya han trepitjat Can Miret durant aquests 10 anys i no podem estar més agraïts de poder disfrutar d'aquest magnífic esport amb tots vosaltres! Ja sigui perquè hagueu vingut d'interclubs, de lliga 14, de campionats, de la zona, de la comarca, ens heu regalat grans tardes de pàdel i es per això que volem celebrar amb tots nosaltres els 10 anys de vida de Can Miret amb un campionat com es mereix aquest club!

Un campionat on esteu tots i totes convidats i convidades per festejar els grans moments que ens ha donat aquest esport que tan ens apassiona. 

Us esperem en el OPEN 10È ANIVERSARI DE CAN MIRET DEL 8 AL 15 DE JULIOL!

« Volver