Noves normes en invitacions
24/01/2017

Benvolguts socis i sòcies de Can Miret!

A l’inici, 2013, vam utilitzar les invitacions per tal de que el nostre club fos conegut per tothom. A mesura que han passat els anys, hem detectat que les invitacions no fan aquest tipus de servei, i veiem que hi ha no socis que usen aquestes invitacions per jugar mensualment sense que el club tingui cap retorn. Veient que era un fet constant, hem decidit a partir de DESEMBRE 2016 treure les invitacions als socis amb l’objectiu de poder tenir més ingressos i per exemple, reparar la pista superior blava i posar una gespa nova.

D’aquesta forma, canviem una mica la norma, i ara cada soci tindrà 10 invitacions anuals, sempre amb gent que no ha vingut mai a CAN MIRET, o que feia més de 6 mesos que no venia. D’aquesta forma la gent nova podrà venir. Aquest mes de Desembre anirem informant a tots els jugadors i jugadores de CAN MIRET i les persones que venen reiteradament convidades hauran d’abonar els 5€ pertinents.

També, creiem fermament que si és un bon partit, i amb la gent simpàtica de Can Miret, el jugador no soci pot pagar 5€, com a tots els llocs 

???? Gràcies per la comprensió.

« Volver