Nova temporada de LLIGA 14!
07/09/2019

Voleu jugar amb gent diferent cada cap de setmana?

Veniu a jugar la LLIGA14 amb Can Miret! 

Us volem convocar a tots els jugadors que ho desitgin a jugar la LLIGA14.

La Lliga14 és una lliga d'Interclubs del Vallès Oriental ( des de l'Ametlla fins Sant Celoni ) on cada un o dos caps de setmana jugarem partits contra els altres clubs depèn el calendari. Creiem que és una forma perquè el jugador pugui evolucionar amb el seu Pàdel i alhora s'ho passi bé jugant amb altra gent.

Per informar-vos de tot com funciona, us ho expliquem a mode de preguntes i respostes. 

Com funciona?

La Lliga té diferents categories, en cada categoria hi ha diferents equips. Cada cap de setmana, segons calendari, es juga una elminatòria contra un altre equip. Segons les puntuacions, hi ha una classificació, els dos primers pugen de categoria, els dos últims baixen.

El sentit que li donem és esportiu: o sigui, nosaltres no volem quedar primers: volem que els nostres jugadors tinguin bons partits i que s'ho passin bé competint.

Quants partits es juguen?

En cada eliminatòria es juguen 3 partits: parella 1, parella 2 i parella 3. O sigui: 6 jugadors. La parella 1 val 4 punts, la 3 val 2 punts, i la parella 3 val 2 punt en la classificació. Sempre intentem posar la parella 1 la parella de més nivell. 

De quan són els partits?

Els partits es juguen a dos sets i tie-break a 10 punts amb diferència de dos.  Recordem que un partit a dos sets i tie-break pot durar una hora i mitja com a màxim.

Quins equips farem?

L'any passat vam realitzar 2 equips masculins, i 2 femenins. Alguns equips van funcionar molt bé: on els jugadors o jugadores sempre s'apuntaven, altres no tant. Aquesta temporada seguirem amb els mateixos equips segons inscripcions.

Quin preu té? Què hi entra dins el preu?

El preu serà entre 20 i 25€, aquest preu hi entra el preu d'inscripció per l'equip. Tots els partits de fora, la organització, les capitanies i pilotes noves en tots els partits. Aquest preu oscilarà segons el nombre d'equips inscrits. Ja que la organització et fa una petita reducció de preu segons els equips que vagis posant. Creiem que perquè els equips funcionin, han de ser d'entre 13 i 20 jugadors. 

Acceptem que jugadors no socis vinguin a jugar als nostres equips, però hauran de pagar el preu de cap de setmana, 5€ quan juguin a casa, i un plus per organització. Per exemple, el no soci pagarà entre 23 - 28€ per estar en un equip, i cada cop que jugui a casa 5€, a fora, cap preu. 

Recordem, el preu:

  • Organització i capitanies
  • Inscripció de l'equip i jugador
  • Pilotes noves en tots els partits
  • Màster final al Juny
  • Partits de fora

Quin compromís ha de tenir cada jugador o jugadora?

Volem que els nostres equips siguin de 13 a 20 jugadors, i llavors, durant tota la temporada hem vist que sempre hi ha baixes els caps de setmana, per tant, si un jugador pot jugar, jugarà molts partits. Per el compromís, demanen que en tinguin una mica, i que no nomès es juguin els partits de casa, i es jugui a fora també. 

Recalquem: cada jugador ha d'intentar jugar tant a fora, com a casa. 

Com funciona el sistema de convocatòries? Qui juga?

Tenim un grup de whattsapp de l'equip, demanen cada dilluns qui pot jugar el dissabte a la hora indicada, i segons els inscrits fem els equips i la convocatòria. El dijous o divendres fem les parelles i també intentem buscar reserves per si algú falla. 

Les parelles les fan els capitans de Can Miret: JORDI SERRA, HELENA TEY I ALEIX CASADEVALL. Ara, majoritàriament la lliga la portaran HELENA TEY I ALEIX CASADEVALL. 

Quan es jugarà?

Normalment jugarem a casa els dissabtes al matí, encara que el dissabte tarda i diumenge és el horari d'altres clubs. L'any passat cada dissabte feiem els horaris segons tots els equips que jugaven a casa. Alerta: NO JUGAREM DIUMENGE. 

Es paga quan es juga a fora?

No, com hem dit, amb la inscripció hi ha tots els partits de fora inclosos.

De quin nivell són les categories?

De moment hem detectat que els nivells són, primera és la categoria A, segona masculina és Masculí B plus o superior, tercera masculina és Masculí B o B plus, i quarta, és categoria C o C plus. En fèmines, categoria primera és A, la categoria segona és B o b plus, i la tercera és B- o c plus.

Es juguen molts partits?

Si, com hem dit si un jugador pot jugar, realment hi ha molts partits

Els capitans venen a tots els partits?

Els capitans assistiran als jugadors en tots els partits de casa. Ells preparan l'acta, les boles, i fan un seguiment als partits per aconsellar als jugadors el millor per aconseguir la victòria. 

En els partits de fora, els capitans no venen, i els propis jugadors queden per desplaçar-se.

Farem entrenaments?

Si durant el mes de Setembre i Octubre farem unes jornades d'entrenament per tenir més coneixement entre nosaltres. Aquestes jornades d'entrenament seran per conèixe'ns millor: farem americanes i els monitors donaran consells. 

Tindrem equipació?

La temporada passada vem fer una equipació Black Crown personalitzada pels equips de Can Miret i aquest any, seguirem portant la mateixa equipació. Els jugadors que s'inscriguin aquest any podran comprar l'equipació de la temporada passada per anar tots iguals.

Més informació?

Per més informació podeu visitar www.lliga14.com

 

ANIMA'T I JUGA LA LLIGA COMARCAL AMB NOSALTRES. SIGUES TEAM MIRET!!

 

« Volver